Dierenpension dierenhotel Fonteynhof

Werking

Al onze gasten beschikken over een eigen binnen- en buitenverblijf. Via een luikje kunnen ze zelf kiezen of ze naar binnen of buiten willen. Elk hok kan verwarmd worden. Manden en dekentjes zijn voorzien, maar een eigen dekentje of speelgoedje is aan te raden zodat uw hond zich sneller thuis voelt. Wij zorgen bovendien voor aangepaste decoratie en een zacht muziekje zodat uw trouwe viervoeter helemaal tot rust kan komen. 


Alle honden mogen gebruik maken van de ruime speelweides. Ze worden 2 keer per dag overgebracht naar een speelweide waar ze 30 à 60 minuten kunnen spelen. Indien gewenst kiezen we een geschikt speelkameraadje uit voor uw hond, zodat hij zich helemaal kan uitleven. Voor de echte waterratten is er een zwemvijver waar ze lekker kunnen plonsen. Wandelingen zijn niet inbegrepen bij de dagprijs. Indien u wenst dat we met uw hond gaan wandelen, kan u dit vermelden in de overeenkomst. Hiervoor rekenen we € 10,00 aan per hond voor een wandeling van 45 minuten.


Voeding is niet inbegrepen bij het verblijf. Dit doen we omdat sommige honden moeilijke eters zijn en het beter is voor de vertering om niet plots over te schakelen naar een andere voeding. Twee keer per week krijgen onze gasten echter natvoer bij hun brokken (van thuis) en ze krijgen dagelijks een lekker koekje, kauwbot… 

Feestdagen (vb. Sinterklaas, Pasen, Nieuwjaar) en verjaardagen worden is het pension ook gevierd. We maken bovendien foto’s en video’s van onze gasten, die we doorsturen naar de eigenaars zodat u steeds op de hoogte blijft. Bij een verblijf van minimum 4 nachten, worden de honden standaard op de laatste dag gewassen, zodat ze weer helemaal opgefrist naar huis kunnen. Hiervoor worden geen extra kosten aangerekend.


Reserveren kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier. Gelieve naam en ras van uw huisdier(en), uw telefoonnummer en de correcte data door te geven, rekening houdend met de openingsuren. Indien u nog geen bevestiging heeft ontvangen na 2 dagen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen. Na reservatie is het voor nieuwe klanten bovendien mogelijk om een (ver)wendag in te plannen. Deze dag is kosteloos en kan ingepland worden op een maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Dit is echter niet mogelijk tijdens schoolvakanties.


De afhaal- en brengmomenten kan u terugvinden bij ‘openingsuren’. Bent u opzoek naar dagopvang?
Dan kan u een afspraak maken tussen 7u00 en 19u00 om uw geliefde viervoeter te brengen en te komen ophalen. Elke week, ten laatste op zaterdag, geeft u de planning door voor de komende week. Betalen gebeurd contant (geen bancontact) bij het afhalen van uw hond. Voor dagklanten wordt er afgerekend op de laatste dag van de week.