Dierenpension dierenhotel Fonteynhof

Werking

Al onze gasten beschikken over een eigen binnen- en buitenverblijf. Via een luikje kunnen ze zelf kiezen of ze naar binnen of buiten willen. Elk hok kan verwarmd worden. Manden en dekentjes zijn voorzien, maar een eigen dekentje of speelgoedje is aan te raden zodat uw hond zich sneller thuis voelt. Wij zorgen bovendien voor aangepaste decoratie en een zacht muziekje zodat uw trouwe viervoeter helemaal tot rust kan komen. 


Alle honden mogen gebruik maken van de loopband en de ruime speelweides. Indien gewenst kiezen we een geschikt speelkameraadje uit voor uw hond, zodat hij zich helemaal kan uitleven. Voor de echte waterratten is er een zwemvijver waar ze lekker kunnen plonsen. 


Voeding is niet inbegrepen bij het verblijf. Dit doen we omdat sommige honden moeilijke eters zijn en het beter is voor de vertering om niet plots over te schakelen naar een andere voeding. Twee keer per week krijgen onze gasten echter natvoer bij hun brokken (van thuis) en ze krijgen dagelijks een lekker koekje, kauwbot… 

Alle dieren worden standaard op de laatste dag gewassen, zodat ze weer helemaal opgefrist naar huis kunnen.