Dierenpension dierenhotel Fonteynhof

Hondenhotel

Genieten van een verblijf in een hotel, het is ook voor uw hond weggelegd. Wij stelden vast dat er een reële vraag is naar een vakantiefaciliteit die aan alle behoeften van een hond voldoet. In hondenhotel Fonteynhof verzorgen en vertroetelen wij uw trouwe viervoeter terwijl u er even tussenuit knijpt. Ons team neemt graag de zorg voor uw dier even van u over. Voor een weekendje, voor enkele dagen of voor een langere periode.

Naast een flinke dosis persoonlijke aandacht genieten al onze gasten tijdens hun verblijf van een – verwarmd – binnenhok. Ze hebben elk 24/7 de mogelijkheid om via een luikje naar hun eigen buitenverblijf te gaan.

De dagelijkse wandeling met het baasje zit er tijdens een verblijf in Fonteynhof niet in. Even de pootjes strekken doen de honden daarom op de loopband of in de ruime speelweide. Daar kunnen ze spelen, rennen en sociale contacten leggen met hun soortgenoten. Neemt uw hond al eens graag een frisse duik? Dan mag hij daarvoor gebruik maken van onze zwemvijver. Wij bieden uw hond een dag vol beweging en activiteit, zo houden we uw trouwe metgezel fit en actief.

Wij voorzien de nodige slaapmandjes en dekentjes maar we merken dat heel wat gasten de voorkeur geven aan hun eigen spulletjes. Naast hun favoriete speeltje stoppen ze vaak ook de vertrouwde slaapmand en het hondendekentje in hun bagage. Sommige honden zijn erg kieskeurige eters, daarom vragen we al onze logés om hun eigen knapzak mee te brengen. Zo zijn wij er zeker van dat we elke gast een maaltijd kunnen aanbieden die hij lust. Wie op reis vertrekt neemt zijn paspoort mee en zorgt voor de nodige vaccinaties. Voor de honden die op reis vertrekken naar Fonteynhof is dat niet anders.

Ons hondenhotel biedt onderdak aan honden ongeacht de leeftijd, het ras of energieniveau. Wij zijn geen groot onpersoonlijk hotel, eerder een aangename Bed & Biscuits waar uw hond de vakantie van zijn leven beleeft.

Wij verzekeren u dat uw hond graag bij ons zal verblijven; wij kunnen u helaas niet verzekeren dat hij na zijn verblijf even graag zal willen vertrekken …