Dierenpension dierenhotel Fonteynhof

Dierenpension Fonteynhof

U gaat een weekendje weg, u hebt een welverdiende vakantie in het vooruitzicht, u moet opgenomen worden in het ziekenhuis …  Misschien moet u dan wel op zoek naar een dierenpension waar u Max, Fido of Blacky een poosje met een gerust hart kunt achterlaten.

Fonteynhof biedt uw huisdier ‘een thuis, weg van huis’.  Het is de perfecte plek voor uw hond om zijn vakantie door te brengen. Onze medewerkers geven uw huisdier de aandacht en zorg die het verdient. De praktijk wees uit dat onze gasten zich meestal snel aanpassen en zich hun maaltijden goed laten smaken. Vrolijk kwispelende staarten zijn bij ons de norm.

Een Deense Dog heeft andere noden dan een Chihuahua en een jong, speels sociaal dier vereist een heel andere aanpak dan die lieve, aanhankelijke maar ietwat teruggetrokken oude knorrepot die u aan onze zorgen wil toevertrouwen. We zijn ons ervan bewust dat elk dier uniek is, elke gast krijgt in Fonteynhof een behandeling en aanpak op maat.

Elk dier heeft een binnenhok met een mandje, een dekentje en speeltjes waar het zich rustig kan terugtrekken als het daar behoefte aan heeft. Daarnaast beschikt het over een eigen buitenverblijf waar het te allen tijde naartoe kan. Tijdens hun verblijf kunnen honden hun eindeloze energie kwijt op de speelweide waar ze met vrienden kunnen spelen en socialiseren in een veilige omgeving. Heeft uw hond het niet altijd zo begrepen op zijn soortgenoten? Geen nood, ook hij mag spelen op de speelweide en krijgt hierbij een oppasser als speelkameraadje.  

U mag Fonteynhof gerust aanzien als een vakantiepark voor honden. Vakantie gaat vaak gepaard met waterpret, daarom voorzien wij ook een zwemvijver waar de echte waterratten naar hartenlust in mogen plonsen.  

Overweegt u om uw huisdier aan onze goede zorgen over te laten? Kom gerust een kijkje nemen in ons dierenpension en verzeker u ervan dat de dieren die wij onder onze hoede hebben het hier best naar hun zin hebben. U merkt meteen dat onze individuele aanpak voor elk dier het verschil maakt. En, wie weet … misschien mogen we ook uw hond binnenkort een keertje als vakantieganger verwelkomen.